Sipariş formunda göndermiş olduğunuz bütün bilgiler, sadece ürünün hazırlanmasında kullanılmaktadır.

Bilgilere, firma dışından 3. kişiler tarafından erişilebilmesi söz konusu değildir.

Siparişiniz kargoya verildiği andan itibaren, bilgileriniz sistemiz tarafından 30 gün sonunda silinmektedir.

30 gün saklı tutulmasının nedeni, müşterinin aynı üründen tekrar istemesi yada yanlış ürün gönderilmesinden dolayıdır.

Yanlış yada eksik girilen bilgilerin, ürün içerisinde bulunmamasından müşteri kendisi sorumludur.

"Sipariş Ver" kısmında bulunan "Yukarıdaki bilgileri okudum ve kabul ediyorum " onay kutusu işaretlendiğinde, müşteri tüm bu detayları kabul etmiş sayılır.